Hösten 2018

Lördagen den 29 september kl. 13.00  är det kammarkonsert i foajén på Malmöoperan. Tillsammans med John Löfgren, baryton och Annika Bjelk, piano, framför vi musik av jubilaren Leonard Bernstein och George Gershwin, bl.a. ur operorna Porgy and Bess och Trouble in Tahiti. 

Lördagen den 3 november, Alla Helgons Dag medverkar jag vid högmässan i St Johannes kyrka i Malmö kl 11.00. Organist Mats Hultqvist spelar och det blir musik ur bl.a. Faurés Requiem.

Lördagen den 4 november, Alla helgons dag kl 16.00 är jag solist vid minnesgudstjänst  i Husie kyrka tillsammans med organist Jens Eriksson

Söndagen den 4 november kl. 18.00,  medverkar jag vid minnesgudstjänst i Veberöds kyrka tillsammans Veberöds kyrkokör och organist Gunnel Rask. 

Lördagen den 8 december är det konsert till förmån för Musikhjälpen i Malmöoperans foajé kl. 21.30. En hel rad artister från Malmöoperan medverkar och jag har glädjen att vara en av dem. Inträde 100 kr som går oavkortat till Musikhjälpens arbete för rättebn att vara olika.

Måndagen den 10 december kl. 19.30 är det traditionfylld Christmas Carol-konsert i St Johannes kyrka i Malmö. Gudstjänsten hålls helt på engelska och en hel rad kända och mindre kända carols framförs av St Johannes kammarkör under ledning av Christian Schultze. Och jag bidrar med ett par solon.

 Julafton den 24 december  sjunger jag på en hel rad julgudstjänster:
11.00 i Husie kyrka
12.00 i Skabersjö kyrka
13.00 i Bara kyrka
23.30 i Heliga Trefaldighets kyrka

 

Den 26 december kl. 17.00, Annandag jul. Konsert med julens sånger i St Johannes kyrka, Malmö.
Suzanne Flink,
sopran
Daniel Eriksson, tenor
Christian Schultze, piano/orgel
https://svenskakyrkanmalmo.se/st-johannes-kyrka/st-johannes-kyrka/musik/aktuella-konserter/

Våren 2019

På Marie Bebådelsedag, söndagen den 24 mars kl. 11.00, sjunger jag Mariasånger vid gudstjänsten i St Pauli kyrka i Malmö.

Lördagen den 30 mars kl 13.00 är det kammarkonsert i Malmöoperans foajé. Pianisten Annika Bjelk och jag medverkar med ett knippe sånger av Clara Schumann för att fira hennes jubileum, det är 200 år sedan hon föddes
https://www.malmoopera.se/kammarkonsert

Söndagen den 26 maj kl. 18.00 framförs otroligt populära Förklädd Gud i St Johanneskyrka av St Johannes kammarkör och en intrumentalensemble under ledning av Christian Schultze. Jag medverkar som sopransolist